BUSCADOR

Renting flexible

Northgate, entitat dedicada al lloguer de vehicles sense conductor de petita i llarga durada, posa a disposició de tots els agremiats el seu servei de “renting flexible” sense penalització.

Es tracta d’un servei que inclou:

  • Finalitzar el lloguer abans del contractat sense penalitzacions
  • Triar un rènting des d’1 mes fins a 60 mesos
  • En cas d’avaria, substitució il·limitada per un altre de la mateixa categoria sense costos extres
  • Desgravament de quotes
  • Manteniment dels vehicles

Disponibilitat de vehicles en un màxim de 48 hores

Tots els serveis estan inclosos en una única quota que té en compte l’ús il·limitat dels vehicles de substitució (sempre per un d’igual categoria), el manteniment del vehicle i les revisions periòdiques, l’assegurança tot risc, l’assistència 24 hores 365 dies l’any, el canvi de rodes, els impostos de matriculació i circulació, i les taxes d’ ITV.

Tinc una consulta

Nom

Email

Telèfon (opcional)

Missatge

He llegit i accepto la Política de Privacitat (obligatori)

Les dades obligatòries són imprescindibles per a tramitar la sol·licitud. La resta de dades es sol·liciten per oferir un millor servei i comunicació. El sol·licitant autoritza la incorporació de totes les dades esmentades a un arxiu titularitat del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 663, que té com a finalitat tramitar la sol·licitud. Així mateix, autoritza que se li enviï informació i ofertes comercials per correu electrònic o algun altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Conforme al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, el sol·licitant disposa dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació d’aquestes dades, així com a oposar-se al seu tractament mitjançant escrit a l’adreça anteriorment indicada amb la referència Protecció de Dades.