BUSCADOR

Vols incorporar treballadors?

Vols incorporar treballadors?

Si necessites incorporar treballadors a la teva empresa, des del Gremi et recordem algunes eines que et poden ajudar tant en el procés de recerca de treballadors com en la seva incorporació a l’empresa.

En primer lloc, et recordem que existeixen convocatòries de subvencions per abaratir els costos de la incorporació. Existeixen el Programa Fem Ocupació per Joves o el Programa 30 plus (els quals tanquen l’actual convocatòria de ara al novembre). En tot cas, el millor és informar-se a fons sobre les diferents opcions que teniu per tal de beneficiar-vos de bonificacions o subvencions.

D’altra banda, respecte la manera de trobar personal us recordem que teniu al vostre abast el Portal de Feina de la Construcció, a la web del Gremi. També cal destacar l’opció de fer la vostra recerca al Servei d’Ocupació de Catalunya, amb les bonificacions i subvencions que habitualment comporta incorporar persones aturades, o mitjançant el Programa Làbora, que us pot ajudar en la contractació de persones en risc d’exclusió.

Així mateix, també hi ha la possibilitat d’incorporar treballadors mitjançant Empreses de Treball Temporal, les quals faciliten i poden optimitzar el procés.

En aquest sentit, cal recordar que les ETT compten amb una àmplia borsa de treballadors i tenen els mecanismes per agilitzar la selecció de personal així com la seva formació i contractació (àmbits dels quals es poden encarregar). D’altra banda, i un cop finalitzar el contracte temporal, l’empresa sempre pot contractar al treballador per la seva banda, desvinculant la seva relació contractual amb l’ETT.

En el cas de la construcció, igual que passa en altres sectors, ens trobem que generalment el treballador és format per l’ETT amb els cursos de vigilància i salut que es requereixen per la feina en qüestió, mentre que l’empresa constructora ha de ser qui proveeixi als treballadors d’informació sobre riscos específics del seu lloc de treball així com dels EPIs.

D’altra banda, cal tenir en compte que els llocs de treball que poden desenvolupar treballadors provinents de les ETT, sent prohibides algunes feines com per exemple encarregat, capatàs o muntador d’aparells d’elevadors. En aquest sentit, és recomanable adreçar-se a l’ETT i consultar quines són les possibilitats.

Avantatge Adecco per agremiats

Per últim, volem recordar-vos que teniu a la vostra disposició l’acord del Gremi amb Adecco, amb el qual podeu delegar parcial o íntegrament la vostra selecció de personal, aprofitant el coneixement i la base de dades pro-activa d’aquesta entitat, amb una reacció immediata.

Per tot, des d’Adecco us acompanyen en la gestió dels vostres recursos humans, perquè pugueu, entre d’altres aspectes, fer:

• SELECCIONS INTEGRALS acurades dels diferents perfils
• Fer la recerca a BASES DE DADES amb candidats correctament validats
• Disposar d’AVALUACIONS de les competències dels treballadors
• RECERQUES AGILITZADES dels perfils

També et pot interessar

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *