BUSCADOR

El Segell Consta ja es requereix a licitacions

El Segell Consta ja es requereix a licitacions

CONSTA va néixer com a conseqüència de la manca de barreres d’entrada que afecta al sector, tant per part de les empreses com de molts professionals que hi concorren. Aquest fet provoca que no sempre actuïn en el mercat agents amb la solvència tècnica i la professionalitat desitjades, circumstància que afecta negativament a tot el col.lectiu.

Aquest registre està pensat per la millora de la qualitat, transparència i responsabilitat de les empreses. 

Si entre els principals avantatges de formar part del registre hi destaquem que suposa un avantatge competitiu que distingeix a la teva empresa per davant de la competència i que el client té constància que l’entitat inscrita pertany a un grup selecte d’empreses de qualitat, ara et donem un motiu més!

Per primera vegada, el segell de qualitat CONSTA s’inclou dins els plecs de condicions de les licitacions de l’Ajuntament de Barcelona, tal i com podeu veure en el document adjunt de Barcelona Gestió Urbanística, S.A., en el “Contracte relatiu a la contractació de 10 empreses per a l’execució de les obres de rehabilitació i adaptació funcional dels habitatges acollits al programa d’arranjaments d’habitatges de persones en situació de vulnerabilitat“. Pots veure el document complet aquí

També et pot interessar

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *