BUSCADOR

Si el teu ordinador és ràpid, tu també ho ets!

Si el teu ordinador és ràpid, tu també ho ets!

Podem sentir-nos afortunats de poder gaudir de la tecnologia tant avançada que ens envolta actualment.

Cada matí quan arribem a l’oficina, o bé des de casa, seiem enfront de l’ordinador i ens posem a treballar, utilitzant els equips informàtics contínuament i ens són d’inestimable ajuda per a cadascun dels projectes que anem desenvolupant. De fet…ja no sabem fer absolutament RES sense ells!!

Tenim una total dependència del bon funcionament dels nostres equips informàtics i són ells els responsables d’emmagatzemar i cuidar d’informació rellevant de la nostra empresa. El fet de que siguin més lents o més àgils, incideix directament en la nostra feina, i no valorar la importància que té el manteniment dels nostres equips, és com no valorar el manteniment d’un habitatge…la persona afectada acaba contactant amb el tècnic quan li sorgeix el problema!

Segons la dimensió del problema, el podem resoldre amb major o menor celeritat, però en qualsevol cas, són situacions que ens que fan perdre temps, productivitat i recursos.
Per tant, per evitar aquestes situacions, ens cal disposar d’un bon manteniment informàtic i no caure en el parany d’esperar a que sorgeixi algun problema; sigui un virus, un hacker, una pèrdua d’informació, desactualitzacions del sistema operatiu…situacions que es poden prevenir amb una petita inversió mensual. El retorn d’aquesta inversió el tenim assegurat.

També et pot interessar

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *