BUSCADOR

No malbaratis en electricitat

No malbaratis en electricitat

Un dels factors que expliquen que moltes empreses encara no estalviïn contractant una comercialitzadora elèctrica econòmica és la por a que aquest canvi impliqui problemes amb el subministrament elèctric. Tanmateix, aquesta preocupació és totalment infundada, ja que al canviar de comercialitzadora es segueix mantenint la distribuïdora.

Us recordem que la distribuïdora és l’empresa que gestiona l’energia des del punt de distribució fins al punt de subministrament, fins als comptadors dels edificis. Són regulades directament per l’administració: Iberdrola, Endesa, Gas Natural, Hidrocantábrico i E-ON.

En canvi, les comercialitzadores, són les qui venen l’energia al client. Som lliures per escollir la comercialitzadora més competitiva, sense que el canvi de companyia pugui suposar cap càrrec extra ni tall de subministrament. Així mateix, són les petites comercialitzadores elèctriques les que ofereixen tarifes ajustades i personalitzades.

Amb l’acord amb la comercialitzadora elèctrica Universal Energia, si us interessa els agremiats teniu la possibilitat de disposar d’un informe detallat gratuït de l’estalvi en costos que obtindríeu  en la propera factura de la llum, sense cap compromís de cap mena. Només cal que ens envieu còpia de l’última factura.

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *