BUSCADOR

La Casa Accessible de la ONCE s’ha presentat al Construmat

La Casa Accessible de la ONCE s’ha presentat al Construmat

Després d’haver recorregut les principals ciutats de l’Estat, la Casa Intel.ligent Accessible i Sostenible de la Fundació Once ha exposat al Construmat el seu model d’habitatge adaptat a les necessitats de les persones amb discapacitats o persones grans.

Tal com ens va comentar Ignacio Carrasco, de l’equip de monitors i dinamitzadors de la Casa, l’objectiu de la iniciativa és “difondre i conscienciar al públic de la necessitat d’adaptar els habitatges per tal que estiguin a l’abast de tothom”. Així mateix, de la presència a Construmat, Carrasco va destacar la gran resposta per part del públic que han rebut, amb més de 1200 visitants només durant el passat dimecres.

'L'objectiu és conscienciar de la necessitat d’adaptar els habitatges a l’abast de tothom' Click To Tweet

Dins del camió-casa, hom pot conèixer solucions d’interiors adaptades a persones amb discapacitats, com pot ser una cuina amb sistemes d’ajustament de l’alçada dels armaris, o un dormitori amb catifes que ajuden la feina a persones supervisores de persones depenents.

Aquests i molts altres sistemes exposats a la Casa Accessible els podeu trobar en el següent enllaç: http://lacasaaccesible.es/. Dins de l’apartat de Continguts, trobeu detallats els diferents sistemes i productes que proposa el projecte.

Un cop finalitzi Construmat podreu trobar la Casa Accessible a Lleida des del dimarts 30 de maig al dissabte 3 d’abril. Posteriorment, el seu recorregut continuarà pel nord-oest d’Espanya per fer una última presentació a Brusel.les, on previsiblement, finalitzarà la seva gira, després d’un llarg periple havent exposat en més de 30 ocasions.

També et pot interessar

No hi han comentaris

Publica un comentari

Escriu el Cpatcha *